Продава - Варна област

1
Парцел 20 000 кв.м
Варна област запитване
гр. Суворово  
1
Парцел 15 500 кв.м
Варна област 775 000 €
с. Тополи  
topoli 2
Парцел 11 000 кв.м
Варна област 275 000 €
с. Тополи  
1
Парцел 3 000 кв.м
Варна област запитване
м-т Кабакум  
1
Парцел 18 000 кв.м
Варна област 324 000 €
гр. Девня  
new 1
Парцел 15 000 кв.м
Варна област 375 000 €
гр. Девня  
Bliznatci
Парцел 3 700 кв.м
Варна област 37 000 €
с. Близнаци