Продава - гр. Варна

1
Тристаен Апартамент 106 кв.м
Варна град 130 000 €
м-т Траката  
hdr
Тристаен Апартамент 114 кв.м
Варна град 89 000 €
Бриз  
1
Тристаен Апартамент 91 кв.м
Варна град 93 000 €
Бриз